Tarte cu ciuperci

Aluat: 250 g unt, 450 g faina, 4 linguri de apa rece, sare.

Umplutura: 2 gogosari, 2 cepe, o cutie ciuperci, 4 oua, brinza rasa, o cutie smintina

Facem aluatul amestecand bine toate ingredientele si apoi il punem in tava unsa.
Se coace 5-10 min.
Gogosarii, ceapa si ciupercile se toaca sau se taie felii si se pun peste aluat.
Smintina se amesteca cu ouale, apoi cu brinza rasa, sare, piper si se toarna deasupra.
Se pune la cuptor circa 30 de minute.

Se pot face si tarte mai mici.
Multe ciuperci otrăvitoare sunt mortale. Am depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea pe acest site, dar, în final, responsabilitatea pentru a manca ciuperci revine fiecăruia;există oameni care sunt alergici la toate speciile de ciuperci. Asiguraţi-vă că  identificați corect și verificați ciupercile  în detaliu.