Le facem cu: 20 de ciuperci mai marisoare, o vânătă, 4 linguri ulei de măsline, 1 / 2 ceasca nuci macinate mai mare, 1 / 2 ceaşcă pătrunjel proaspăt tocat si mărar, sare, piper negru, branza Gouda (cas, mozzarella).
Tocam coditele ciupercilor si palariile le punem deoparte.
Curatam vinetele de coaja si le tăiem in cuburi mici, le punem într-o strecurătoare şi le presăram cu 1 lingură de sare. Mai punem deasupra o greutate, un castron sau altceva, si le lasam 15 minute, ca sa se scurga sucul amar. Cand le folosim, le vom stoarce pentru a scapa de cat mai mult suc.
Într-o tigaie punem ulei de măsline, cand se incinge adaugam vânătă cuburi si le calim aproximativ 7 minute, sa fie usor rumenite pe toate laturile. Adăugam coditele de ciuperci, mai calim 3 minute.
Cand s-a mai racorit adaugam nucile, si verdeata, sare şi piper. Cu aceasta compozitie umplem fiecare palarie de ciuperca, apoi o presaram cu brânză rasa. Le asezam in tava, pe foaie de copt si le coacem in cuptorul incins dinainte, timp de 20 de minute.
Sunt minunate!
Tocam coditele ciupercilor si palariile le punem deoparte.
Curatam vinetele de coaja si le tăiem in cuburi mici, le punem într-o strecurătoare şi le presăram cu 1 lingură de sare. Mai punem deasupra o greutate, un castron sau altceva, si le lasam 15 minute, ca sa se scurga sucul amar. Cand le folosim, le vom stoarce pentru a scapa de cat mai mult suc.
Într-o tigaie punem ulei de măsline, cand se incinge adaugam vânătă cuburi si le calim aproximativ 7 minute, sa fie usor rumenite pe toate laturile. Adăugam coditele de ciuperci, mai calim 3 minute.
Cand s-a mai racorit adaugam nucile, si verdeata, sare şi piper. Cu aceasta compozitie umplem fiecare palarie de ciuperca, apoi o presaram cu brânză rasa. Le asezam in tava, pe foaie de copt si le coacem in cuptorul incins dinainte, timp de 20 de minute.
Sunt minunate!
Trimiteți un comentariu