Ciuperci (pleurotus) cu varza

Ingrediente: 1 kg ciuperci mari, 700 g varză dulce, 250 ceapă, 100 g morcov, 200 g roşii, 50 g ulei, mărar, piper, ienibahar pisat, cimbru.

Se înăbuşă, în apă cu puţin ulei, ciupercile intregi sau taiate fasii mari si cu ceapa tocată. Se ţin pe foc mic, având grijă să se adauge, din când în când, câte puţină apă caldă. Când sunt aproape fierte, se pune în cratiţă şi varza tocată şi frecată cu sare. Spre final, se pun condimetele şi roşiile tăiate cubuleţe.
Multe ciuperci otrăvitoare sunt mortale. Am depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea pe acest site, dar, în final, responsabilitatea pentru a manca ciuperci revine fiecăruia;există oameni care sunt alergici la toate speciile de ciuperci. Asiguraţi-vă că  identificați corect și verificați ciupercile  în detaliu.