Ingrediente:400g ciuperci mari proaspete, 100 g măsline, 250 g roşii, 100 g ceapă, 200 g salată verde, 30 g muştar, 30 g usturoi, 50 ml ulei, piper şi sare.
Ciupercile se fierb in apa cu sare şi apoi se taie fâşii. Salata verde se taie fâşii, ceapa se toacă peţişori şi se clăteşte abundent cu apă, iar roşiile se taie felii. Se amestecă toate într-o salatieră, se adaugă măslinele opărite, verdeaţa, sosul obţinut din muştar amestecat cu ulei. Salata are o aromă aparte dacă se condimentează cu frunze tocate de busuioc proaspăt sau frunze mărunţite de busuioc uscat, cimbru sau măghiran.
Ciupercile se fierb in apa cu sare şi apoi se taie fâşii. Salata verde se taie fâşii, ceapa se toacă peţişori şi se clăteşte abundent cu apă, iar roşiile se taie felii. Se amestecă toate într-o salatieră, se adaugă măslinele opărite, verdeaţa, sosul obţinut din muştar amestecat cu ulei. Salata are o aromă aparte dacă se condimentează cu frunze tocate de busuioc proaspăt sau frunze mărunţite de busuioc uscat, cimbru sau măghiran.
Trimiteți un comentariu