Salată cu roșii

Ingrediente:400g ciuperci mari proaspete, 100 g măsline, 250 g roşii, 100 g ceapă, 200 g salată verde, 30 g muştar, 30 g usturoi, 50 ml ulei, piper şi sare.
Ciupercile se fierb in apa cu sare şi apoi se taie fâşii. Salata verde se taie fâşii, ceapa se toacă peţişori şi se clăteşte abundent cu apă, iar roşiile se taie felii. Se amestecă toate într-o salatieră, se adaugă măslinele opărite, verdeaţa, sosul obţinut din muştar amestecat cu ulei. Salata are o aromă aparte dacă se condimentează cu frunze tocate de busuioc proaspăt sau frunze mărunţite de busuioc uscat, cimbru sau măghiran.
Multe ciuperci otrăvitoare sunt mortale. Am depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea pe acest site, dar, în final, responsabilitatea pentru a manca ciuperci revine fiecăruia;există oameni care sunt alergici la toate speciile de ciuperci. Asiguraţi-vă că  identificați corect și verificați ciupercile  în detaliu.