Ciuperca Lui Dumnezeu (Agaricus Blazei Murill)

 Este tot o specie de agaricus.

AGARICUS MILENA sau Agaricus Blazei Murill este originara din Brazilia.

In anul 1970, doi cercetatori americani au observat ca intr-o anumita zona a Braziliei, populatia era foarte sanatoasa si longeviva, datorită consumului mare de acest fel de ciuperci.

Cercetările efectuate la Facultatea de Medicina si Farmacie din Tokio si la Departamentul Centrului National de Cancer din Japonia (prof. Dr. Hitoshi Ito si Keishiro Shimura) au avut rezultate de-a reptul incredibile

- VINDECARE COMPLETA A CANCERULUI, IN 94% DIN CAZURI 
- STOPAREA EVOLUTIEI BOLII, LA99% DINTRE PACIENTI 
 
Ciuperca contine polizaharide - Beta Glucan, puternic stimulator al sistemului imunitar, prin activarea macrofagelor, a limfocitelor B, a celulelor ucigase naturale si a celulelor supresoare T. De aceea, este folositin tratamentul cancerului, este antioxidant.Efectul antitumoral este dat de compusi proteici, acid ribonucleic, heteroglucan acid, xiloglucan, lecitina, esteroizi naturali, cunoscuti pentru efectul anticancer, fibre, vitamina B1 si B2 si ergosterol.

Se recomandă în orice boală, pe listă fiind incluse:
- cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, reumatism, hemiplegie, septicemie.

Unde o găsim

Deși a fost aclimatizată și la noi, deocamdată putem cumpăra suplimente nutritive cu pulbere de ciupercă, tinctură  sau uscată, pentru ceai.

DAR........

o parte din subtanțele ce se găsesc în Ciuperca lui Dumnezeu  se găsesc și în alte soiuri de ciuperci - medicinale sau nu. 

  Dozaj:

• cazuri grave: 15 – 20 gr./zi
• medii: 8 – 10 gr./zi
• preventiv: 4 – 5 gr./zi

Pentru ceai, ciupercile se fierb la foc mic timp de 45 de minute.
 

   
Multe ciuperci otrăvitoare sunt mortale. Am depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea pe acest site, dar, în final, responsabilitatea pentru a manca ciuperci revine fiecăruia;există oameni care sunt alergici la toate speciile de ciuperci. Asiguraţi-vă că  identificați corect și verificați ciupercile  în detaliu.