17 mai 2013

Ciulama de ciuperci asortate


Am avut diverse ciuperci de pădure: pâinişoare brune şi verzi, gălbiori.



Mai intâi călim in ulei şi apă o ceapă tăiată foarte fin, până se topeşte.
Adăugăm ciupercile spălate şi tăiate bucăţi mari, le acoperim şi le lăsăm pe foc mic. Presărărm şi sare, pentru a lăsa propria yeamă. Dacă e cazul, se adaugă câte puţină apă. Cănd sunt fierte, apunem şi o lingură de făină desfăcută ăn apă rece, piper şi mai lăsăm să dea un clocot. presărăm pătrunjel verde şi o servim cu mămăliguţă, obligatoriu.
Simplu şi bun!

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Va contactez in partea Editurii Casa, va rog sa imi lasati o adresa de email pentru a va propune o colaborare in legatura cu cartea "Ghidul culegatorului de ciuperci" de Locsmándi Csaba si Vasas Gizella pe care o asteptam sa soseasca din tipografie.

    Cu stima,
    Bökös Emese
    Office Manager

    Editura Casa
    Sf. Apostol Andrei nr. 25
    Oradea, 410005, Romania
    Tel: + 40 359 464 363
    Fax: + 40 359 800 941
    Email: info@edituracasa.ro
    Web: www.edituracasa.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Va contactez din partea Editurii Casa. Asteptam sa soseasca din tipografie cartea "Ghidul culegatorului de ciuperci" de Locsmándi Csaba si Vasas Gizella.

    Ce posibilitati de colaborare am putea avea cu dvs. pentru ca aceasta carte sa apara pe blogul dvs?

    Va putem oferi cateva exemplare pentru premierea unor concursuri sau evenimente organizate de dvs.

    Astept cu interes raspunsul dvs.

    O zi buna,
    Bökös Emese
    Office Manager

    Editura Casa
    Sf. Apostol Andrei nr. 25
    Oradea, 410005, Romania
    Tel: + 40 359 464 363
    Fax: + 40 359 800 941
    Email: info@edituracasa.ro
    Web: www.edituracasa.ro

    RăspundețiȘtergere